Sugeng rawuh ing situs web kita!

Produk

Babagan Kita

Profil Perusahaan

    s4
    s5
    s6

Ditemokake ing taun 2000, Hebei Dinghao Machinery Co, Ltd, kanthi pabrik pabrik 30600㎡ lan papan bengkel 10000㎡, lan luwih saka 60 insinyur lan teknisi senior profesional, uga cabang cabang Tianjin ZHONO Import & Export Co., Ltd, mumpuni GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 Sertifikat Sistem Kualitas & Manajemen Internasional ing taun 2009 ing upaya sing ora digawe dening kabeh Wong Dinghao.