Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan Kita

Diadegake ing taun 2000, Hebei Dinghao Mesin Co, Ltd karo area pabrik saka 30600㎡ lan area bengkel 10000㎡, lan luwih saka 60 insinyur lan teknisi senior profesional, uga cabang Tianjin ZHONO Import & Export Co, Ltd nduweni syarat GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 Sijil Sistem Kualitas & Manajemen Internasional ing taun 2009 ing upaya sing ora digawe dening kabeh Wong Dinghao.

Perusahaan ngeyel babagan panjaluk pelanggan minangka tanggung jawab dhewe lan tumindak konsep bisnis ing "Pay manungsa waé liyane kanggo Moral lan Kualitas, Mashakake Pentinge Prinsip lan integritas" kapan wae. Produk dhewe "Perangkat Suling Mikro", "NC Mid- & Line Corrugating High-Speed" lan "Garis Produksi Hardboard" wis ditampa lan dikonfirmasi kanthi apik ing pagelaran lan kualitas. "Mesin Dinghao" wis didol menyang India, Rusia, Kazakhstan, Arab Saudi, UAE, Chile, Peru, Kolombia, Australia, Polandia, Italia, Mesir, Pakistan, Zimbabwe, Iran, Turki, Korea lan negara liya ing saindenging jagad.

Kita utamane nyedhiyakake: garis beralun tengah-tengah (2-lapisan, 3-lapisan, 5-lapisan, 7-lapisan), garis produksi hardboard, garis karton lebar, mesin cetak, mesin gluing, mesin nglereni mati lan mesin liyane sing gegandhengan gandhengane.

"Dinghao" Wong, gegayutan karo merek lan kualitas minangka nyawane dhewe, bakal menehi layanan sing paling pas lan tepat.

s5
s6
s7