Sugeng rawuh ing situs web kita!

Hubungi Kita

Pabrik (Pabrikan): Hebei Dinghao Machinery Co, Ltd

Kantor (Exporter): Tianjin ZHONO Impor & Ekspor Co, Ltd

Alamat

Pabrik (Pabrikan): 500m Wétan ing Jalan Raya, Brigade Polisi Lalu Lintas, Dongguang County, Cangzhou, Hebei, China.

Kantor (Ekspor): 2906, Bangunan 2, Bangunan Jingcai, Dagu South Road, Kecamatan Hexi, Tianjin, China.

Telpon

Penjualan: 0086-15822184338

Dhukungan: 0086-22-87289116

Jam

Senin-Minggu: 24 jam

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita