Sugeng rawuh ing situs web kita!

DF-D / C Pratandha Dobel

Keterangan Singkat:

Fitur struktural 1. Struktur kabeh digawe saka baja saluran lebar kekuatan sing dhuwur supaya bisa mlaku kanthi cepet. 2. piring tutul ditrapake ing bagean panas lan bagéan sing adhem kanggo ngangkat stabil stabil kanthi aman lan bisa dipercaya. 3. Piring panas digawe kanthi profesional kaya Perangkat Daya Kesehatan Nasional Tekanan kanthi desain aliran S-wangun ing njero rasio nggunakake uap kanthi iga-empon macem-macem pita sing dikatutake supaya bisa dientuk kanthi suhu dhuwur. 4. Kukus ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur struktural

1. Struktur kabeh digawe saka baja saluran sudhut kekuatan tinggi kanggo stabil kanthi kacepetan kanthi stabil.

2. piring tutul ditrapake ing bagean panas lan bagéan sing adhem kanggo ngangkat stabil stabil kanthi aman lan bisa dipercaya.

3. Piring panas digawe kanthi profesional kaya Perangkat Daya Kesehatan Nasional Tekanan kanthi desain aliran S-wangun ing njero rasio nggunakake uap kanthi iga-empon macem-macem pita sing dikatutake supaya bisa dientuk kanthi suhu dhuwur.

4. Masok uap lan outlet ing pipo disabrang kanggo suhu seragam piring panas sing seragam.

5. Sisih drive ngetrapake karet sing bisa dipakai kanthi diameter anilox kanggo nyuda frekuensi slipping sabuk amarga stabilitas sing mlaku.

6. Aci drive utama dicocogake karo encoder kacepetan supaya sesuai karo mesin pasting.

7. Frekuensi motor diadopsi kanggo nyetel kecepetan sudhut kanthi stabil lan mlaku kanthi stabil.

8. Kothak drive sing kapisah ana ing struktur gear bevel kanthi garan tliti lan kekuatan sing dhuwur digawe saka baja aloi kualitas apik sing diobati kanthi pemanasan lan dekorasi apik kanggo swara kurang lan tork sing ditularake gedhe, gampang kanggo layanan lan pangopènan.

9. Pompa minyak sing kapisah dicocogake karo tabung koperasi ungu disusun ing lokasi bantalan lan gear kanggo pendinginan kanggo nambah panggunaan kothak gear.

TParameter echnical:

Lebar kerja (mm) 1200 - 2800
Kacepetan Desain (m / min) 100, 150, 200, 250, 300

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita