Sugeng rawuh ing situs web kita!

Garis Produksi Ganti Luwih Dhuwur

Keterangan Singkat:

Baris produksi corrugated utamane dumadi saka pabrik roll roll, pemanasan pre-roller, pemanasan tunggal, overbridge, pemanasan multi-roller, mesin pasting, dobel facer, mesin sliting, NC dipotong, mesin tumpukan lan lem lem minangka uga splicer otomatis, lapisan lapisan, sistem produksi & manajemen, sistem daur ulang banyu kondensasi lan baler sampah minangka opsional. Aliran kerja: Gulungan kertas kudu diwenehi panganan saka mesin gulung siji kanggo mesin pemanas pra-mesin kanggo iklan pemanasan lan kelembapan ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Baris produksi corrugated utamane dumadi saka pabrik roll roll, pemanasan pre-roller, pemanasan tunggal, overbridge, pemanasan multi-roller, mesin pasting, dobel facer, mesin sliting, NC dipotong, mesin tumpukan lan lem lem minangka uga splicer otomatis, lapisan lapisan, sistem produksi & manajemen, sistem daur ulang banyu kondensasi lan baler sampah minangka opsional.

Aliran kerja: Gulungan kertas bakal diwenehi panganan saka mandheg gulung kanggo pemanasan pra-pemanasan kanggo pemanasan pra-pemanasan lan kelembapan, kanggo facer kanggo dadi luwih panas, fluting lan gluing dadi lembaran beralun siji-siji, banjur overbridge supaya bisa ditrapake kanthi ditarik kanthi narik. kanggo pemanas pra-roda kanggo dadi panas maneh, kanggo mesin pasting kanggo gluing, dobel kanggo facil kanggo ngisor kertas kertas dadi sheet corrugated, sliting machine lan NC dipotong kanggo ngiris lan nglereni kaya sing dibutuhake lan pungkasane kanggo numpuk mesin kanggo tumpukan lan ngempalaken.

TParameter echnical:

Lapisan 3, 5, 7, 3 + 2, 5 + 2, 7 + 2
Lebar kerja (mm) 1200 - 2800
Kacepetan Desain (m / min) 80, 100, 150, 200, 220, 250, 300
Seruling A, C, BC, B, E, F, G, N

Seruling (UV)

Dhuwur Seruling (mm)

Seruling Qty./300mm

A

4.6 - 4.9

34 ± 2

C

3.6 - 3.9

38 ± 2 utawa 40 ± 2

SM

3,0 - 3.4

44 ± 2

Sugeng b

2.6 - 2.9

50 ± 2

E

1.1 - 1,5

92 ± 2

1,5 - 1,8

88 ± 2

Sugeng

0,7 - 0,9

124 ± 4

G

0,5 - 0,65

166 ± 6

N

0,4 - 0.46

188 ± 10

Layout kanggo Rujukan:

sc


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita