Sugeng rawuh ing situs web kita!

Garis Produksi Duwe-Dhewe Luwih dhuwur sing berkas

Keterangan Singkat:

Garis siji-corrugated dumadi saka mill roll stand, pre-heater, single facer, overbridge lan NC single-corrugated sliting, cutting and tumpukan mesin kanggo produksi lapisan lapisan loro. Mesin sliding, nglereni lan tumpukan kanthi kacepetan sing dhuwur banget digawe ing komputerisasi kanggo ngontrol sabuk multi-bagean lan ditampilake kanthi ngetung otomatis, tumpukan otomatis lan output otomatis kanggo luwih tliti lan kurang konsumsi tenaga kerja. Parameter Teknis: Lapisan Kerja 2 Lapisan


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Garis siji-corrugated dumadi saka mill roll stand, pre-heater, single facer, overbridge lan NC single-corrugated sliting, cutting and tumpukan mesin kanggo produksi lapisan lapisan loro. Mesin sliding, nglereni lan tumpukan kanthi kacepetan sing dhuwur banget digawe ing komputerisasi kanggo ngontrol sabuk multi-bagean lan ditampilake kanthi ngetung otomatis, tumpukan otomatis lan output otomatis kanggo luwih tliti lan kurang konsumsi tenaga kerja.

TParameter echnical:

Lapisan 2
Lebar kerja (mm) 1200 - 2500
Kacepetan Desain (m / min) 80, 100, 150, 200
Seruling A, C, BC, B, E, F, G, N

LAyout kanggo Rujukan:

bf


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita