Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin nglereni Diwasa-otomatis

Keterangan Singkat:

Fitur struktural 1. feeder duwe 4 nyedhot kanggo ngangkat lan 4 kanggo nerusake kanggo njamin nyedhot sing kuwat lan dipakani sing stabil. 2. Mekanisme pra-tumpukan lan kepala & subsidiary subsidi dirancang kanggo entuk pakan terus tanpa mandeg. 3. Gawan listrik ukurane dicocogake karo rong switch detektor optik serat. 4. Ukuran sisih bisa ditarik lan ditarik dicocogake karo detektor serat optik kanggo tes tliti. 5. Mekanisme indeks intermiten cam telung arah dirancang ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Struktural Fitur

1. feeder duwe 4 nyedhot kanggo ngangkat lan 4 kanggo nerusake kanggo njamin nyedhot kuat lan panganan sing stabil.

2. Mekanisme pra-tumpukan lan kepala & subsidiary subsidi dirancang kanggo entuk pakan terus tanpa mandeg.

3. Gawan listrik ukurane dicocogake karo rong switch detektor optik serat.

4. Ukuran sisih bisa ditarik lan ditarik dicocogake karo detektor serat optik kanggo tes tliti.

5. Mekanisme indeks intermittent cam telung dirancang kanggo mlaku wajar untu sing stabil.

6. Bingkai mati lan piring nglereni pneumatik dikunci kanggo lokasi.

7. Tekanan ngangkat ditampilake kanthi digital kanggo nyetel otomatis.

8. Ranté baris untu saka Inggris diobati kanthi pre-stretching supaya bisa tliti kanthi tliti.

9. Barisan waos digawe saka aloi aluminium pesawat kekuatan dhuwur kanthi lokasi micro luwes.

10. Tembok, platform lan dhasar digawe saka wesi tuang nodular.

11. Sistem nyopir utama dirancang nganggo piranti pelumas diri paksa kanggo uji aliran minyak otomatis sing kudu mandheg ing tekanan minyak.

12. Lembar kasebut diklumpukake nalika jotosan mriksa mriksa ing kahanan pneumatik.

13. Iki dirancang karo stripper sampah siji-wektu kanggo mbusak scraps lan sudhut nalika mati-mati. (Opsional)

TParameter echnical:

Model

CMB800CS

CMB1080CS

CMB1300CS

Max. Ukuran Lembar (mm) 810 × 620 1080 × 780 1300 × 780
Min. Ukuran Lembar (mm) 200 × 300 400 × 360 400 × 360
Max. Ukuran nglereni mati (mm) 800 × 610 1060 × 760 1280 × 760
Max. Dhuwur pangan (mm) 1300 1500 1500
Max. Nglumpukake Dhuwur (mm) 1100 1500 1500
Lembaran Lembar (mm) Papan Kothak 0,1 - Papan 2mmCorrugated 5mm Papan Kothak 0,1 - Papan 2mmCorrugated 5mm Papan Kothak 0,1 - Papan 2mmCorrugated 5mm
Max. Kacepetan nglereni mati (pcs / jam) 8000 (karton) 7000 (papan beralun) 7000 (karton) 6000 (papan beralun) 6000 (karton) 5000 (papan beralun)
Max. Kacepetan Strip (pcs / jam) (Opsional) 6500 6000 5000
Die-cutting Precision (mm) 0. ± 0.1mm 0. ± 0.1mm 0. ± 0.1mm
Ukuran grip (mm) ≥8mm ≥8mm ≥8mm
Max. Tekanan (T) 250 300 300
Gunggung Daya (kw) 14 22 22
Bobot (T) 10.5 18.3 21

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita