Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin sliding, Motong & Numpuk Tumpukan NCM-20E

Keterangan Singkat:

Fitur Struktural 1. Mesin dirancang kanthi standar kaya standar standar CE lan tunjangan kanthi layar tutul sing warni supaya gampang digunakake lan tampilan sing katon. 2. Teknologi kontrol otomatis majeng, teknologi integrasi mekanik-listrik lan teknologi internet ditrapake ing mesin sing cocog karo komputer kanggo otomatis mlaku ing tes industri sing ketat saka sistem stabil lan dipercaya. 3. Gerakan unit sliting dipandu liwat rel linear kanthi AC servo kontr ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur struktural

1. Mesin kasebut dirancang banget miturut standar CE kanggo safety dhuwur lan keandalan karo layar tutul kanthi warna kanggo tampilan gampang lan tampilan sing gampang katon.

2. Teknologi kontrol otomatis majeng, teknologi integrasi mekanik-listrik lan teknologi internet ditrapake ing mesin sing cocog karo komputer kanggo otomatis mlaku ing tes industri sing ketat saka sistem stabil lan dipercaya.

3. Gerakan unit sliting dipandu liwat ril linear karo pengontrol servo AC kanggo susunan agul-agul agul cepet, akurat lan dipercaya.

4. Sabuk sink iku digunakake kanggo ngiris unit kanthi frekuensi motor supaya kacepetan bisa online kanthi kacepetan lembaran kanggo sliting stabil ing energi.

5. péso nglereni digawe saka baja alloy bermutu kanthi desain poros dual kanggo nglereni stabil tanpa burrs karo motor servo AC kanthi efisiensi lan tliti lan urip dawa.

6. Frekuensi motor diadopsi kanggo ngirim stabil lan dipercaya ing kontrol komputer.

7. Platform tumpukan dirancang kanthi ngangkat otomatis kanthi tumpukan jumlah ing setelan komputer lan ditampilake kanthi ngetung otomatis lan output otomatis.

TParameter echnical:

Lebar kerja (mm)

1800-2500

Kacepetan Desain (m / min)

200

Dhuwur Stacking (mm)

300

Panjang Stacking (mm)

1600


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita