Sugeng rawuh ing situs web kita!

RC-25 NC Helix-piso Motong

Keterangan Singkat:

Fitur Struktural 1. Cocog karo gembong ukur ukur lembar dual. 2. Fungsi pemotong pra-tandha bisa ditambah (opsional). 3. Owahan pesenan lan pemotong sampah bisa luwih maju ing 250m / mnt. 4. Ditampilake kanthi debug otomatis (kanthi layar tutul kanggo nampilake). 5. Input sambungan bisa tumindak kanthi manual, kanthi otomatis utawa liwat Sistem Produksi & Manajemen. 6. Dirancang tanpa papan sirkuit lan karo PLC langsung nyambung karo driver kanggo stabilitas lan linuwih. Fungsional Ngontrol Bagean 1 ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur struktural

1. Dipadhangake nganggo gembong ukur ukur lembar pindho.

2. Fungsi pemotong pra-tandha bisa ditambah (opsional).

3. Owahan pesenan lan pemotong sampah bisa luwih maju ing 250m / mnt.

4. Ditampilake kanthi debug otomatis (kanthi layar tutul kanggo nampilake).

5. Input sambungan bisa tumindak kanthi manual, kanthi otomatis utawa liwat Sistem Produksi & Manajemen.

6. Dirancang tanpa papan sirkuit lan karo PLC langsung nyambung karo driver kanggo stabilitas lan linuwih.

SugengFitur saka bagean Kontrol

1. Iki dirancang minangka standar CE lan dites liwat komputer industri kanggo kualitas apik, stabilitas sing dhuwur lan umur dawa.

2. Bagian sing nyopir lan motor servo ngetrapake merek terkenal Eropa kanthi tumindak sing apik, reaksi cepet lan tumindak sing akurat.

3. Komputer industri ditrapake kanthi tes suhu, kelembapan lan getaran sing ditindakake lan ing desain listrik sing ora pati cetho.

4. Sampeyan dicocogake karo sistem panyimpenan pemulihan daya sing unik kanggo ngirit daya (luwih saka 80% ngirit daya) kanggo ngatasi lingkungan sing ora stabil.

5. Sistem kasebut dites kanthi uji otomatis yen karusakan saka panggunaan sing ora biasa utawa operasi sing salah.

TParameter echnical:

Lebar kerja (mm)

1600 - 2800

Kacepetan Desain (m / min)

200, 250, 300

Panjang nglereni (m)

500-9999

Precision Cutting (mm) ± 1mm ​​(kanthi kacepetan mantep)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita