Sugeng rawuh ing situs web kita!

Facial Tunggal SF-MW / MN

Keterangan Singkat:

Fitur struktural 1. Mesin lengkap ana ing desain modul kaset kanggo owah-owahan gulung seruling cepet sajrone 10mins kanthi troli listrik dienggo cocog karo pneumatic pump kanggo nggawa lan sistem hidrolik kanggo ngunci bakal dipasang menyang mesin mesin mung sawetara tombol supaya gampang lan pangowahan cepet. Controller program PLC ditrapake karo antarmuka mesin manungsa kanggo operasi gampang lan aman. 2. Iki bisa dipasang karo pirang-pirang suling kanggo ngowahi apa wae (A, B, C, E, F, G). 3. Cepet-cha ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur struktural

1. Mesin lengkap ana ing desain modul kaset kanggo owah-owahan gulung seruling cepet sajrone 10mins kanthi troli listrik dienggo cocog karo pneumatik kanggo nggawa lan nganggo sistem hidrolik kanggo ngunci bakal dipasang menyang mesin mesin mung sawetara tombol kanggo pangowahan gampang lan cepet kasebut. . Controller program PLC ditrapake karo antarmuka mesin manungsa kanggo operasi gampang lan aman.

2. Iki bisa dipasang karo pirang-pirang suling kanggo ngowahi apa wae (A, B, C, E, F, G).

3. Sendhi pangowahan cepet ditrapake menyang tabung penghubung unit pangowahan cepet kanggo operasi gampang lan cepet.

4. Tukang lan silinder dihubungake kanggo ndandani lan misahake unit ganti cepet kanggo lokasi sing gampang, stabil lan akurat.

5. Unit gluing didorong kanthi lokasi seret pneumatik kanggo ngresiki lan pangopènan kanthi gampang uga dipasang karo stand back kanggo output.

6. Iki dicocogake nganggo uap kertas seruling kanggo nambah kekarepan lembaran lan kecepatan garis.

7. Iki nggunakake adsorpsi angin kanggo nuntun kertas supaya stabilitas seruling kanthi kacepetan dhuwur.

8. Kertas sing wis dikoreksi kasebut disedhiyakake menyang roller beralun tengah kanggo mbentuk zona tekanan negatif saka 180 ° lan banjur rampung kanggo nyuling suling liwat kothak vakum dening penggemar.

9. Jembar slot sedhot roller corrugated ngisor ora luwih saka 2.0mm, bisa nyuda tandha stripe ing karton beralun sisih siji.

10. Iki nggunakake transmisi gabungan universal kanggo misahake sumber getaran, sing ndadekake kelestarian luwih dhuwur, panularan luwih stabil lan operasi luwih dipercaya.

11. Kothak gear pengurangan nganggo pelumas mandi minyak lan transmisi gear tertutup kanggo nyuda getaran.

12. Iki nganggo pasokan lem lan siklus kontrol otomatis lan pulih kontrol pneumatik, supaya bisa ditondoi kanthi efek buffering.

13. Permukaan roller sing gluing diobati kanthi nesh mesh khusus lan plating krom.

TParameter echnical:

Lebar kerja (mm) 1400 - 2800
Dia. saka Flute Roller (mm) Φ280, Φ320, Φ360, Φ405, Φ460
Kacepetan Desain (m / min) 100, 150, 200, 250, 300
Pemanasan Kukus

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita